Olet täällä

Hämeenlinnan Karateseura menestyi Finnish Openissa

Hämeenlinnan Karateseuran ottelijat Björn Kulovuori, Maximiliam Ollila ja Niko Mantere ottelivat lauantaina Helsingissä järjestetyssä Finnish Open kilpailussa. Tuloksena kulta ja kaksi hopeaa. Kilpailuihin osallistui reilu kaksisataa kilpailijaa kymmenestä maasta.

Sarja voittoon otteli Björn Kulovuori. Björn otteli sarjassa U18, +76kg. Ensimmäisessä ottelussaan hän kohtasi Ruotsin David Engmanin, jonka voitti 1-0. Björn eteni finaaliin, jossa vastassa oli Kibudon Dan Larsen. Ottelu päättyi Björnin 2-0 voittoon.

Maximiliam Ollila otteli sarjassa U18, -68kg hopealle. Maximiliam vei ensimmäisen kierroksen ottelussaan 1-0 voiton Ruotsin Linus Westlundista. Semifinaalissa kukistui Viron Maksim Zinovkin 1-0 ja Maximiliam eteni finaaliin. Finaalissa Ruotsin Elliot Narkiniemi osoittautui tällä kertaa paremmaksi vieden 2-0 voiton.

Niko Mantere otteli sarjassa U18, -76kg. Finaalissa hänellä vastassa oli Ruotsin Daniel Karlsson, joka vei ottelun voiton 1-0.

Kilpailukausi jatkuu Ollilan ja Mantereen osalta 23.9.2017 Itävallassa käytävässä Wien Openissa.