Jäsenedut-harrastajat

Hämeelinnan Karateseuran jäsenedut vaihtelevat ja uusia etuja julkaistaan aina uusien sopimusten solmimisen myötä. Uusista eduista tiedotamme tällä sivulla sekä seuran sosiaalisissa medioissa.

Tavoitteena on tehdä sopimuksia, jotka ovat voimassa kalenterivuoden sekä seuraavan vuoden tammikuun loppuun. Näin Etuudet eivät katkea ennen uusien jäsenkorttien saapumista.

Jäsen- ja kannatusjäsenedut

Kumppani Etuus Voimassaolo
Nippon Sport 15% alennus liikkeessä sekä verkkokaupassa seuran tunnuksella HML-KS. Alennus ei koske seurahinnoiteltuja jäsentuotteita. Toistaiseksi.
Scandic Aulanko, Hämeenlinna Jäsenkorteilla aikuisten kylpylämaksu on 12€ ja lasten (4-14-vuotiaat) 7€. Etuus ei ole voimassa viikoilla 42 ja 43. Tammikuun 2019 loppuun.
Suomen Tilausaktiviteetit Jäsenkortilla ryhmän 10. osallistuja ilmaiseksi. Tammikuun 2019 loppuun.

Uusi ajatus yhteistyökumppanista?

Hämeenlinnan Karateseura toimii yhteistyössä tahojen, joiden toiminta, julkinen kuva tai muu vaikuttava tekijä ei ole ristiriidassa seuran tarkoituksen, vision tai eettisien linjausten kanssa.

Jos sinulla on ehdotus seurallemme sopivasta uudesta kumppanista, niin otamme mielellämme vihjeen vastaan. Yhteistyöasioita hoitaa seuran puheenjohtaja Jani Mantere, 040 566 2180, etunimi.sukunimi@karateseura.fi. Jäsenkorttisopimuspohja on ladattavissa word muodossa tästä.