Junioritoiminnan yöleiri

• Time to read less than 1 minute
junnuleiri2019-1

Perjantaina 18.1 karatesali täyttyi karateseuran junioreista ja nuorista, joista osalla oli takana jo todella monta aikaisempaa seuran leiriä mutta mukaan saatiin myös todella reippaita ensikertalaisiakin tutustumaan seuran yhteisiin tapahtumiin.

Leirin tavoitteena oli perinteisesti tutustua uusiin kavereihin sekä pitää yhdessä hauskaa  ja tietenkin valvoa hieman liian pitkään. 😉 Perjantai oli varattu junioreiden ja nuorten omalle ohjelmalle, mutta myös seuran liikuntaleikkikoululaiset pääsivät osallistumaan leiriin lauantain ohjelman osalta. Myös toisena leiripäivänä lauantaina ohjelmassa oli runsaasti vapaata aikaa harjoituksia ja taitorataa unohtamatta. Oli jälleen hienoa katsoa, kuinka hienosti yli 50 leiriläistä toimi yhdessä toisia auttaen ja yhdessä tehden ilman isompia ongelmia ja huolia. Näin käyttäytyville reippaille leiriläisille on ilo järjestää leirejä ja muuta oheistoimintaa myös jatkossakin, vaikka vastaus usein esitettyyn kysymykseen seuraavasta yöleirin ajankohdasta onkin todennäköisesti vasta kevätkauden päättäjäiset.

Leiri oli kuullun palautteen perusteella onnistunut mutta myös järjestelyjen tekeminen oli mukavaa, kun leirin toteutuksessa oli hienosti väkeä mukana.

Kiitokset kaikille järjestelyihin osallistuneille sekä tietenkin jokaiselle leiriläiselle hauskasta leiristä!