Hämeenlinnan Karateseura kiittää Elomessuvieraita

  • Time to read less than 1 minute
elomessut2018
elomessut2018
elomessut2018

Perinteisesti noin elokuun puolivälissä (11.-12.8) järjestetyt Elomessut kokosivat jälleen valtaisan määrän ihmisiä, joista tänäkin vuonna seurallamme oli kunnia tavata ja keskustella todella monen messuvieraan kanssa. Perinteisesti tarjosimme mahdollisuuden ”haastaa karateka” erilaisissa kisailuissa. Kuten monena kertana aikaisemminkin, niin jostain syystä tälläkin kertaa ne kaikkein pienimmät olivat kaikkein reippaimpia haasteiden vastaanottajia. 


Seuramme tavoite oli tuoda karatea esiin turvallisena, kasvatuksellisena, ja hauskana lajina, jossa noudatetaan selkeitä sääntöjä ja pidetään myös hauskaa. Toivomme jälleen onnistuneemme tässä tavoitteessa. 
Koko kaksipäiväsien messutapahtuman aikana Hämeenlinnan Karateseuralla oli käynnissä myös alkeiskurssiarvonta, jossa arvoimme neljässä ikäluokassa 85-90€:n arvoisen alkeiskurssin.

Ilmaisen alkeiskurssin voittivat seuraavat henkilöt;


Teemu Niskanen
Vilja Kortelainen
Miikka Marttila
Siiri Kallio


Hämeenlinnan Karateseura onnittelee voittajia!

Kokeile karatea ilmaiseksi syyskuun ajan
 

Hämeenlinnan Karateseura tarjoaa mahdollisuuden kokeilla karatea ilmaiseksi syyskuun ajan kaikissa ikäryhmissä kolmevuotiaista ylöspäin. Huomioithan kuitenkin ryhmien enimmäiskoon, jonka vuoksi ennakkoilmoittautuminen on vähintään alle kouluikäisten ryhmissä välttämätöntä. 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen; www.karateseura.fi/aloitus