Normaalin viikkotoiminnan keskeytys ja SM-kilpailujen siirtäminen syksyyn

• Time to read less than 1 minute

Viikkoharjoitusten keskeytys

Hämeenlinnan Karateseura on tänään 12.3.2020 päättänyt noudattaa Suomen Karateliiton suositusta ja keskeyttää ohjatun valmennustoiminnan 31.3.2020 asti. Maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin kello 18.30-20 on aikuisten ryhmäläisillä ja isommilla kilpavalmennusryhmäläisillä mahdollisuus oman harkinnan mukaisesti omatoimiseen harjoitteluun salilla. Harkinnassa tulisi huomioida omassa lähipiirissä olevat riskiryhmään kuuluvat ihmiset. Myös kuntokarateryhmäläiset voivat halutessaan harjoitella tiistaisin ja torstaisin omatoimisesti.

Kuun loppuun sovitut vyökokeet siirtyvät ja uudet vyökoepäivät sovitaan tilanteen selvittyä.

Karaten SM kilpailut on siirretty syksyyn

Seuran hallitus on päättänyt tänään 12.3.2020 siirtää SM kilpailut syyskaudelle valtakunnantason ohjeistuksen mukaisesti. Siirron tavoitteena on myös halu pystyä tarjoamaan urheilijoille ihanteelliset edellytykset valmistautua kilpailuihin. Uudesta päivämäärästä tiedotetaan mahdollisimman pian.