Hämeenlinnan Karateseuran vuoden 2020 valinnat

Vuoden 2020 valinnat

Vuoden juniorikarateka

Luna Minne

Vuoden juniorikarateka valitaan vyöllisten junioreiden joukosta vuosittain joulukuun aikana. Valinnan tekee seuran junioriryhmien valmentajat. Tärkeimpinä valintaperusteina ovat:

• Seuran arvojen mukainen aktiivinen seuratoiminta, jolla on positiivinen vaikutus seuran ja lajin imagoon seuramme harrastajien sekä mahdollisesti myös ulkopuolisten parissa.
  • Iloinen ja positiivinen asenne salilla sekä salin ulkopuolella.
  • Esimerkillinen harjoitusasenne

Vuoden karateka

Markus Kaukonen

Vuoden karateka valitaan seuran nuorten ja aikuisten joukosta joulukuun aikana. Valinnan tekee seuran hallitus. Tärkeimpinä valintaperusteina ovat:

• Iloinen ja positiivinen asenne salilla sekä salin ulkopuolella.
  • Esimerkillinen harjoitusasenne.

Vuoden valmentaja

Ella Siikanen

Vuoden valmentaja valitaan seuran valmentajien joukosta joulukuun aikana. Valinnan tekee seuran hallitus. Tärkeimpinä valintaperusteina ovat:

• Oman valmennusryhmän ryhmähengen ja motivaation ylläpitäminen ja kehittyminen.
  • Oman valmennusryhmän harrastajien laji- ja perustaitojen näkyvä kehittyminen ja tavoitteiden saavuttaminen.

Syyskauden 2020 valinnat

Kauden Tsempparit

Helmi Jokinen

Katarina Kobyzhcha

Kauden Tsemppari valitaan jokaisesta ryhmästä kevät ja syyskauden lopuksi. Valinnan tekee ryhmien valmentajat. Tärkeimpiä valintaperusteita ovat:

• Positiivinen ja iloinen harjoitusasenne
  • Oma henkilökohtainen kehitys laji- tai muissa taidoissa
  • Muiden harrastajien ja valmentajien huomioiminen

Kauden kaverit

Nika Kuusi

Hugo Kivistö

Jenna Lalli

Kauden kaveri valitaan jokaisesta ryhmästä kevät ja syyskauden lopuksi. Kauden kaveri äänestetään omasta ryhmästä. Valinnassa toivotaan käytettävän perusteluina ainakin seuraavia asioita:

• toimintaa kaikkia muita ryhmäläisiä kohtaan niin harjoituksissa kuin muutenkin.

Lisäksi Hämeenlinnan Karateseura osallistuu seuraavien aktiivisten maajoukkuevalmennusryhmissä urheilevien harrastajien kilpailu- ja harrastuskuluihin pienellä stipendillä.

Niko Mantere

Ella Nylund