Hämeenlinnan Karateseuran kevätkauden päättäjäiset 14.-15.6

logo

Hämeenlinnan Karateseura järjestää jälleen koko seuralle kevätkauden päätöstilaisuuden kiitokseksi hienosti menneestä kevätkaudesta. Ohjelma vaihtelee ikäryhmästä riippuen jonkin verran, joten käytäthän hetken aikaa tutustuaksesi oman ryhmäsi kutsuun tarkemmin.

Seuran kaikki kilpailijat voivat jälleen ottaa kauden mitalinsa mukaan seuran päättäjäisiin.

Kutsut

Kids ryhmät

Karateseura mitaleilla Helsingin Suomi Cup kisassa

suomicup

Niko Mantere otteli miesten +75kg sarjassa hopealle kevään viimeisessä Suomi-cup osakilpailussa. Mantere kohtasi ensimmäisessä ottelussaan Imatran Kusankun Arttu Venäläisen ja eteni finaaliin. Finaalissa vastassa oli Sportskaraten Aaro Tuominen, joka voitti ottelun. Mantere otteli myös avoimessa painoluokassa, jossa pronssiottelussa kuitenkin hävisi Renshin-kanin Lalli Nurmelle. Mantereelle kilpailut olivat valmistautumista ensi viikonloppuna käytävään Istanbulin K1 maailmancup kilpailuun.

Mutta mitä tapahtui Pertzalle?

ahvenisto

Seuramme laskiaistapahtuma näyttää saavan ainakin jonkinlaista jatkoa ja aiemmin mysteereiksi jääneet asiat saattavat vihdoin ratketa, olla ratkeamatta tai jopa mennä entistä sekaisemmaksi. Seuramme laskiaistapahtumasta alkunsa saaneet tapahtumat voi ainakin osittain palauttaa mieleensä tutustumalla näihin onnettomiin ja sekalaisiin päiväkirjamerkintöihin.

Tarina saa jatkoa seuran kevätkauden päättäjäisissä 14.-15.6 tällä kertaa siten, että myös seuramme aikuiset pääsevät osallistumaan omaan ohjelmaansa ja saavat selvittää omat ongelmansa aivan itse.

Seuran talviseikkailupäivä Ahvenistolla

talviseikkailu

Hämeenlinnan Karateseuran koko perheen laskiasitapahtumaa vietettiin sunnuntaina 3.3. Ahvenistolla sään suosiessa. Upeasta säästä ei ollut tietoa vielä ohjelman suunnittelun käynnistyessä, joten ohjelmassa oli mäen laskun lisäksi pieni seikkailu, joihin oli varsinkin aikuisten upeaa nähdä heittäytyvän ohjelmaan mukaan. Todella hauskan päivän teki iloiset ja hyväntuuliset ihmiset niin radalla kun rasteillakin, aivan upea sää unohtamatta maistuvia makkaroita ja mehuja.