Kevään viikkotoiminnan aloitus

kuva

Maanantaista 18.1. alkean juniorivuorot toteutetaan normaalin aikataulun mukaan. Aikuisten ja nuorten toiminta alkaa näillä näkymin 1.2. Jos kokoontumisrajoitukset jatkuvat, niin aikuisten toiminta käynnistyy verkossa. Aikuisten ja nuorten alkeisukurssin aloitus siirtyy myös rajoitusten mukaisesti myöhemmäksi. Kurssi jatkuu vastaavasti pidempään, jotta suunnitellut asiat saadaan käytyä kurssilla läpi.

Olethan lukenut vuoden ensimmäisen karatepostin? Uusimman Karatepostin löydät täältä.

Olisiko uusi harrastuksesi karate?

aikuiset

Haluaisitko harrastuksen, jossa kunto ja liikkuvuus kehittyy. Ei harjoitella rystyset valkoisina ja hampaat irvessä, ehkä päin vastoin.

Karate on monipuolinen laji, josta löytyy osa-alueita harjoiteltavaksi myös ilman kontaktia jos vielä hetken turvallisuus sellaista vaatii.

Alkavat ryhmät

Hämeenlinnan Karateseura ottaa kevätkaudelle 2021 uusia harrastajia seuraaviin ryhmiin:

Hämeenlinnan Karateseura yhdistystorilla

yhdistystori080820

Hämeenlinnan Karateseura osallistui 8.8. torilla järjestettyyn Yhdistystori-tapahtumaan. Torilla seuran toimintaa esiteltiin harjoitusten muodossa.

Arvoimme myös osastollamme vierailleiden kesken yhden alkeiskurssin alle kouluikäisten, junioreiden sekä aikuisten ja nuorten ryhmissä.

Arvonnassa onni suosi seuraavia henkilöitä:

• Niilo Lintumäki
  • Aada Heikinheimo
  • Alisa Sikiö

Hämeenlinnan Karateseura onnittelee voittajia!