Juniorikarate Ninjat (7-9-vuotiaat) ja Samurait (10-13-vuotiaat)

vyölliset juniorit, harjoitus

Jani Mantere

Nelli Mantere

Harri Kulmala

Lauri Poropudas

Juha Lokinperä

Kenelle
Tytöt ja pojat.
Ikäsuositus
7-9-vuotiaat
Ennakkovaatimukset ja rajoitukset
Ei taidollisia ja fyysisiä ennakkovaatimuksia. Tarttuvat iho-, veri ja muut sairaudet, jotka voivat tarttua harjoitustilanteessa estävät osallistumisen.
Harjoitusmäärät
Kerran viikossa sunnuntaisin, harjoituskerran kesto 1,5 tuntia.
Vaaditut varusteet

Harjoitusasusteeksi käy esimerkiksi verryttelyhousut ja t-paita tai muu hyvin liikkumisen mahdollistava asu. Harjoittelu tapahtuu avojaloin. Kurssin aikana hankitaan karatepuku yleensä seuran yhteistilauksena. Myös käytettynä tai itse hankittu karate- tai judopuku käy valkoisen vyön kanssa.

Maksut ja sisältö

Maksuton lajikokeilu syyskuun ajan (4 harjoitusta)

Kurssimaksu 85€, eräpäivä 30.9. Hinta sisältää;

• Harjoitukset
  • Graduointimaksu, valkoinen ja natsa.
  • Seuran perustoiminnan tapahtumat kuten esimerkiksi pikkujoulut.
  • Hämeenlinnan Karateseuran jäsenkortin.
Maksutavat
Laskua vastaan seuran tilille. Hämeenlinnan karateseuran lahjakortti.
Välilliset kulut
  • Suomen Karateliiton lisenssi tai lisenssivakuutus (jos ainoastaan lisenssi, niin harrastajan tulee hankkia kamppailulajien harjoittelun kattava tapaturmavakuutus!).
  • Hankintahinta, karatepuku.
  • Hankintahinta, vyömerkki (12. Mon / valkoinen ja natsa)

Valinnaiset kulut;

• Hankintahinta, seuratekstiilit reput ja muut tuotteet.
  • Perustoiminnan ulkopuoliset tapahtumat, kuten päiväleirit junioritoiminnan leirien yhteydessä.
Ryhmän tavoitteet
Ryhmän ylenen tavoite on innostaa ryhmäläiset liikkumaan monipuolisesti, tarjota uuden oppimisen ja onnistumisen kokemuksia hyvässä hengessä.
-Lajitaitotavoitteet
Karaten perustaitojen oppiminen siten, että lajin monipuolinen harrastaminen (itsepuolustus, kilpailu tai vyöarvoissa eteneminen) jatkossa on mahdollista.
-Muut tavoitteet
Liikunnallisten perustaitojen opettelu, yhdessä toimiminen ja toisten huomioiminen.
Tavoitteiden seuranta
Ryhmän toimintaa ohjaa kausisuunnitelmat, joiden toteuttamista ryhmän valmentajat seuraavat säännöllisesti ja jota muutetaan ryhmän tarpeiden mukaisesti.
Ilmoittautuminen ja aloitus
Ilmoittautuminen tapahtuu seuran MyClub palvelun kautta. Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmän maksimikoko on 20 henkeä. Ilmoittautuminen jonoon on mahdollista.

Kenelle
Tytöt ja pojat.
Ikäsuositus
10-13-vuotiaat
Ennakkovaatimukset ja rajoitukset
Harjoitusmäärät
Suositeltu harjoitusmäärä ryhmälle on 1-2 kertaa viikossa. Yhden harjoituksen kesto on 1,5 tuntia.
Vaaditut varusteet

Maksut ja sisältö

Maksuton lajikokeilu syyskuun ajan (4-8 harjoitusta)

Kurssimaksu 85€, eräpäivä 30.9. Hinta sisältää;

• Harjoitukset
  • Graduointimaksu, valkoinen ja natsa.
  • Seuran perustoiminnan tapahtumat kuten esimerkiksi pikkujoulut.
  • Hämeenlinnan Karateseuran jäsenkortin.
Maksutavat
Laskua vastaan seuran tilille. Hämeenlinnan karateseuran lahjakortti.
Välilliset kulut
  • Hankintahinta, karatepuku.
  • Hankintahinta, vyömerkki (12. Mon / valkoinen ja natsa)

Valinnaiset kulut;

• Hankintahinta, seuratekstiilit reput ja muut tuotteet.
Ryhmän tavoitteet
-Lajitaitotavoitteet
-Muut tavoitteet
Liikunnallisten perustaitojen vahvistaminen ja opettelu, yhdessä toimiminen ja toisten huomioiminen. Liikkuvuuden ja yleiskunnon kehittäminen