Olet täällä

Jäsenedut

Hämeelinnan Karateseuran jäsenedut vaihtelevat ja uusia etuja julkaistaan aina uusien sopimusten solmimisen myötä. Uusista eduista tiedotamme tällä sivulla sekä seuran sosiaalisissa medioissa.

Tavoitteena on tehdä sopimuksia, jotka ovat voimassa kalenterivuoden sekä seuraavan vuoden tammikuun loppuun. Näin Etuudet eivät katkea uusien jäsenkorttien ennen uusien jäsenkorttien saapumista.

Uusi ajatus yhteistyökumppanista?

Hämeenlinnan Karateseura toimii yhteistyössä tahojen, joiden toiminta, julkinen kuva tai muu vaikuttava tekijä ei ole ristiriidassa seuran tarkoitusta, visiota tai eettisien linjausten kanssa.

Miläli sinulla on ehdotus seurallemme sopivasta uudesta kumppanista, niin otamme mielellämme vihjeen vastaan. Yhteistyöasioita hoitaa seuran puheenjohtaja Jani Mantere, 040 566 2180, etunimi.sukunimi@karateseura.fi

Valmentajaklubin edut

HKS_Jäsenkortti_2017-valmentajat.png

Kumppani Etuus Voimassa
Nippon Sport Seuramme valmentajat saavat 50% alennuksen vapaavalintaisesta Matsuru, Daedo karatepuvusta 1 kpl/ vuosi. Sama alennusprosentti koskee kaikkia muitakin karatevarusteita. Toistaiseksi
Cumulus CITY & RESORT, Aulanko, Hämeenlinna

Kortinhaltijat pääsevät kylpylään ilmaiseksi.

31.12.2017 asti.
Subway Hämeenlinna; Hallituskatu ja Tiiriö Kortinhalitijalle 10 % alennus ostetuista Subi-leivistä (etu ei koske tarjoustuotteita, aterioita tai juomia). Vaihtoehtoisesti valmentajat voivat ottaa pitkän Subin seuraksi ilmaisen juoman.

Tammikuun 2018 loppuun.

Edustusurheilijoiden edut

Kumppani Etuus Voimassa
Nippon Sport Seuramme edustusurheilijat saavat 50% alennuksen kaikista karatevälineistä sekä karateen liittyvistä vapaa-ajan asusteista. Toistaiseksi

Hämeenlinnan Karateseuran jäsen- ja kannatusjäsenkorttiedut

HKS_Jäsenkortti_2017-kannatus.png

HKS_Jäsenkortti_2017.png

Kumppani Etuus Voimassa
Nippon Sport 15% alennus liikkeessä sekä verkkokaupassa seuran tunnuksella HML-KS Toistaiseksi
Cumulus CITY & RESORT, Aulanko, Hämeenlinna Jäsenkorteilla aikuisten kylpylämaksu on 12€ ja lasten (4-14-vuotiaat) 7€. Tammikuun 2018 loppuun.
Subway Hämeenlinna; Hallituskatu ja Tiiriö Kortinhalitijalle 10 % alennus ostetuista Subi-leivistä (etu ei koske tarjoustuotteita, aterioita tai juomia). Tammikuun 2018 loppuun.