Harrastuksen lopettaminen

Harrastuksen loppuessa seurassamme toivomme yhteydenottoa valmentajiin, jotta seuralla on käytössä ajantasainen jäsenrekisteri. Juniori- ja aikuisten karatepassi kannattaa säilyttää muistona harrastuksesta ja myös siksi, että palaaminen lajin pariin sujuisi vielä vuosienkin jälkeen suoraan aikaisemmin suoritetulla vyöarvolla.

Jos harrastuksen loppumiseen liittyy negatiivisia kokemuksia, seuramme kuulee mielellään näistäkin kokemuksista toimintamme kehittämiseksi. Jos harrastus päättyy, niin seuramme pyytää täyttämään lomakkeen tästä linkistä.

Lasten liikuntaharrastusten yllättävän loppumisen syyt tulisi aina selvittää perheen kesken ja siten varmistaa, että pahimmillaan yksittäistä tilanteen tai kiusaamisen johdosta lapsi ei miellä kaikkea liikuntaa negatiivisena tai itselle sopimattomana asiana.