Jäsenedut-valmentajaklubi

Valmentajaklubin edut

Kumppani Etuus Voimassaolo
Nippon Sport Seuramme valmentajat saavat 50% alennuksen vapaavalintaisesta Matsuru, Daedo karatepuvusta 1 kpl/ vuosi. Sama alennusprosentti koskee kaikkia muitakin karatevarusteita. Toistaiseksi.
Scandic Aulanko, Hämeenlinna Kortinhaltijat pääsevät kylpylään ilmaiseksi, etuus ei ole voimassa viikoilla 42 ja 43. Tammikuun 2019 loppuun.

Uusi ajatus yhteistyökumppanista?

Hämeenlinnan Karateseura toimii yhteistyössä tahojen, joiden toiminta, julkinen kuva tai muu vaikuttava tekijä ei ole ristiriidassa seuran tarkoituksen, vision tai eettisien linjausten kanssa.

Jos sinulla on ehdotus seurallemme sopivasta uudesta kumppanista, niin otamme mielellämme vihjeen vastaan. Yhteistyöasioita hoitaa seuran puheenjohtaja Jani Mantere, 040 566 2180, etunimi.sukunimi@karateseura.fi. Jäsenkorttisopimuspohja on ladattavissa word muodossa tästä.