Olet täällä

Karate Kids

Hämeenlinnan Karateseuran liikuntaleikkikouluryhmät on tarkoitettu 3-4 ja 5-6-vuotiaille tytöille ja pojille. Harjoitukset ovat sunnuntaisin Pandoilla (3-4 -vuotiaat) kello 14.00-14.45 ja Tiikereillä (5-6 -vuotiaat) kello 15.00-16. Tuomelan alakoululla osoitteessa Tuomelankatu 20.

Periaatteet ja tavoitteet

Hämeenlinnan Karateseuran liikuntaleikkikoulussa noudatetaan Nuoren Suomen liikuntaleikkikoulun toimintaperiaatteita ja harjoituksista vastaavat liikuntaleikkikoulun ohjaamiseen koulutetut ohjaajat. Harjoituksissa opetellaan perusliikkumistaitoja pelien ja leikkien avulla. Harjoituksissa tutustutaan myös karateen leikinomaisesti ja opetellaan lajin pelisääntöjä, toisten huomioimista ja ryhmässä toimimista. Pandat harjoittelevat vanhemman kanssa, Tiikereillä noin joka neljäs harjoitus on yhteisharjoitus vanhemman tai vanhempien kanssa.

Toimintakausi ja maksut

Liikuntaleikkikoulun syyskausi alkaa elokuussa ja kestää joulukuuhun. Kevätkausi alkaa tammikuussa ja päättyy toukokuussa. Kausimaksu on 80€, joka sisältää harjoittelun, vakuutuksen, karatepuvun käytön lapselle sekä harjoittelumateriaalit. Ryhmiin otetaan rajallinen määrä lapsia, tiedustelut vapaista paikoista Anniina Gyntheriltä (anniina.gynther (at) karateseura.fi).