Olet täällä

Kirkkonummi Open 2017

Hämeenlinnan Karateseuran joukkueessa Kirkkonummi Open kilpailussa olivat tällä kertaa Nika Kuusi, Luna Minne, Jimi Mantere, Aino Roine, Ella Nylund, Aada Vainikka ja Niko Mantere. Tuloksena kisoista oli kolme pronssia ja rutkasti kokemusta.

Nika Kuusi pääsi aloittamaan koko kilpailun ensimmäisenä. Hän otteli pyykkipoikaottelussa, alle kymmenvuotiaiden sarjassa pronssille.

Jimi Mantere otteli U12, -45 kg kumitesarjassa myös pronssille. Hän voitti ensimmäisellä kierroksella Ylöjärven Shotokanin Lauri Heinosen 3-2. Semifinaalissa Lohjan Kamppailukeskuksen Christian Virkkula vei voiton edeten finaaliin, jolloin Jimille sijoitukseksi tuli pronssi.

Luna Minne otteli U12 tyttöjen katassa. Ensimmäisellä kierroksella vastassa oli Oulun Shotokanin Annukka Jylhänkangas, joka Lunan hyvästä suorituksesta huolimatta kokeneempana voitti ottelun.

U14, -45kg kumitessa Hämeenlinnan Karateseurasta oli kaksi ottelijaa, Aino Roine ja Ella Nylund. Aino kohtasi ensimmäisenä Renshin-kanin Ronja Palvan. Tiukka ottelu päättyi Palvan voittoon. Ella puolestaan kohtasi ensimmäisellä kierroksella Sportskaraten Emilia Linin, joka vei ottelun voiton ja lopulta voitti myös koko sarjan. Alle neljätoistavuotiailla ei näissä kilpailuissa ollut mahdollisuutta taistella keräilyissä pronssimitaleista, joten molemmilla tytöillä ottelut päättyivät harmittavasti ensimmäiseen kierrokseen.

Aada Vainikka otteli U16 tyttöjen katassa. Hänellä vastaaan asettui ensimmäisellä kierroksella Tapanilan Erän Ronja Piiroinen. Piiroinen voitti ottelun, mutta hänen edettyään finaaliin asti, Vainikka pääsi vielä keräilemään pronssista. Keräilyottelun voitto meni Porin Shotokanin Anni Ketolalle.

Niko Mantere otteli miesten +75 kg sarjassa sekä avoimessa painoluokassa. Ensin käydyssä avoimessa painoluokassa ensimmäisenä oli vastassa Sportskaraten Mikko Remes. Mantere voitti ottelun pistein 5-2. Semifinaalissa vastan tuli Renshin-kanin Oskari Rajala, joka vei ottelun voiton 8-0. Mantereella edessä oli vielä pronssiottelu Renshin-kanin Lalli Nurmea vastaan. tämä ottelu päättyi Nurmen 3-0 voittoon, Mantereelle siis sijoitukseksi neljäs tästä sarjasta. +75 kg painoluokassa ensimmäisellä kierroksella vastustaja joutui luovuttamaan loukkaantumisen vuoksi, joten Mantere eteni jälleen semifinaaliin. Ottelussa oli vastassa jälleen Nurmi, joka vei tämänkin kohtaamisen voiton, samaten lopulta koko sarjan. Mantereella siis jälleen edessä pronssiottelu, vastassa Kibudon Dan Larsen. Myös Larsen joutui luovuttamaan edellisissä otteluissaan saatujen vammojen vuoksi, joten Mantereelle tästä sarjasta pronssia.