Olet täällä

Karateseura menestyi Kuopiossa

Hämeenlinnan Karateseura osallistui Kuopion kansallisiin kuusi henkisellä joukkueella, jossa mukana oli tällä kertaa Luna Minne, Oskari Seppälä, Jimi Mantere, Ilona Haakana, Ella Nylund ja Niko Mantere. Joukke saalisti Kuopiosta yhden kullan, kaksi hopeaa ja kaksi pronssia.

Ainoan kultamitalin toi Niko Mantere, joka kisasi Alle 18-vuotiaiden avoimessa sarjassa antamatta vastustajilleen pistettäkään. Ensimmäisessä ottelussaan Niko kohtasi Ylöjärven Miska Salosen. Ottelu päättyi Mantereen voittoon pistein 3-0. Seuraavaksi Niko kukisti myös Ylöjärven Shotokania edustaneen Nuutti Vuoren pistein 1-0. Viimeisessä ottelussa Niko sai vastaansa Kuopion Eetu Tuovisen, joka taipui pistein 1-0.

Sarjassa U14 -45kg otellut Ella Nylund kohtasi ensimmäisellä kierroksella Helsingin Renshin-Kanin Ronja Palvan, joka joutui toteamaan Ellan 4-1 paremmaksi. Sarjan voitto ratkottiin niin ikään Renshin-Kanin Jade Kallion ja Ellan välillä. Ottelu päättyi tasapisteisiin 3-3, mutta ottelu-, ja sarjavoitto meni Kalliolle ensimmäisen pisteen edun turvin.

Karateseuran toisen hopeamitalin toi Oskari Seppälä, joka otteli Jimi Mantereen kanssa alle 12-vuotiaiden sarjassa. Ensimmäisessä ottelussaan Oskari kohtasi Helsingin Meido-Kanin Eetu Pertan. Oskari vei ottelun nimiinsä pistein 1-0. Hämeenlinnalaisten keskinäinen ottelu päättyi tasapisteisiin 0-0 ja voittaja ratkaistiin tuomariäänestyksellä Oskarille lipuin 3-2. Sarajan ratkaisuottelussa Oskari kohtasi Kuopion Tuomas Rekolan, joka vei ottelu- ja sarjavoiton pistein 8-0 Kuopioon.

Pronssimitalit Hämeenlinnaan toivat Ilona Haakana alle 14 vuotiaiden yli 45 kiloisten sarjasta ja Jimi Mantere alle 12 vuotiaiden katasarjasta.