Kiitos Aulanko Herää tapahtumassa osastollamme vierailleille

• Time to read less than 1 minute
aulankoherää

Hämeenlinnan Karateseura kiittää Aulanko Herää tapahtumassa seuramme osastolla vierailleita

Kiitokset jokaiselle Hämeenlinnan Karateseuran osastolla poikenneelle. Oli ilo saada toimia teidän jokaisen todella upeissa Aulangon maisemissa ja vielä lähes täydellisessä säässä.

Osastomme harjoituksissa aikuisten kanssa kävimme läpi tärkeimpiä asioita kaaduttaessa sekä itsepuolustuksen periaatteita. Nuorempien osallistujien kanssa harjoittelimme leikin ja kisailujen ohella monenlaisia karatetaitoja. Voivaan tosin sanoa, että myös valmentajalla riitti haastetta ryhmän vaihtuessa kolmevuotiasta aikuisiin välillä hyvinkin nopeasti. 😉

Aulanko Herää tapahtumassa osastollamme vierailleilla oli myös mahdollisuus osallistua syksyn 2019 harrastelahjakortin arvontaan.

Arvoltaan 100€:n lahjakortit voittivat seuraavat henkilöt; Emmi Lainesalo, Netta Lampinen ja Kiira Pelkonen. Hämeenlinnan Karateseura onnittelee voittajia!