Niko, Björn ja Maximiliam kansainvälisillä kisatatameilla

Björn
Niko
Björn & Max

Hämeenlinnan Karateseuran kisaajat kisaavat 3.3-4.3.2018 viikonloppuna kahdessa maassa. Björn Kulovuori ja Maximiliam Ollila kisaavat Tallinna Bulldog kisassa ja Niko Mantere Itävallassa Karate 1 - Series A Salzburgissa.

Karate 1

Salzburgissa Suomen 11 henkinen joukkue kilpailee maailman kovatasoisimpien karatekojen kanssa. Nikon sarja käydään sunnuntaina 4.3. Nikon lohko 1/4 käydään tatamilla 1 alkaen noin 11.15  Suomen aikaa. Nikon sarjassa  on 133 kilpailijaa 48 maasta. Kilpailuja voi seurata livevideon välityksellä oheisen linkin takaa.

Kilpailut alkoivat jo perjantaina 2.3 katasarjoilla. Lauantain ohjelmassa oli kolmen suomalaisen sarjat. Tuomas Suur-Inkeroinen, Jani Karkkulainen sekä Emma Aronen, joista Aronen taisteli itsensä hienosti semifinaaliin asti. Keräilyjen kautta maailmanrankingissa sijalla 61. kisaava Emma Aronen otteli hienosti itsensä pronssille.

Hämeenlinnan Karateseura onnittelee Emmaa upeasta suorituksesta!

Sunnuntaina tatamilla nähdään suomalaisista Lalli Nurmi, Oskari Rajala, Joni Kolari, Titta Keinänen sekä Hämeenlinnan Karateseuran Niko Mantere. Suomalaisittain suurimmat menestysodotukset sunnuntailta on maailmanrankingissa sijalla 18. kisaavassa Titta Keinäsessä.

Tallinna Bulldog

Maximiliam Ollila otteli Tallinnassa kahdessa sarjassa. Omassa sarjassaan U18 -76kg sekä U18 Open. Ensimmäisenä käydyssä omassa sarjassaan Maximiliam ensimmäisessä ottelussaan joutui taipumaan sarjan finalistille. Keräilyottelun tappio tarkoitti sarjan viidettä sijaa. Avoimessa sarjassa Maximiliam otti ensimmäisessä ottelussaan voiton, mutta sai samalla kolhun, jonka vuoksi Maximiliam näki parhaaksi jättää avoimen luokan pronssiottelu väliin.

Björn Kulovuori otteli miesten -84kg sarjan ainoassa ottelussa voiton selvin pistein tuloksena sarjasta kultaa.

Päivitetty 3.3.2018 klo 21.54