K1 Youth Camp & League Umag 2019 - kilpailut käynnistymässä

joukkue
ruokailua
ennen leiriä

Hämeenlinnan Karateseuran kymmenen hengen kisa- ja leirijoukkue valmistautuu parhaillaan Kroatiassa Umagissa heti leirin perään pidettävään kilpailuun.

Todella lämpimissä oloissa pidetyllä leirillä kilpailijamme ovat päässeet maailman nykyisten ja entisten huippukisaajien oppiin ja nauttimaan hienosta ilmapiiristä ja hyvistä harjoituksista.

Vuosittain kasvavaan kilpailuun osallistuu yli 2500 kilpailijaa 70 eri maasta. Suomen joukkueen kuuluu yhteensä 30 kilpailijaa.

Hämeenlinnan Karateseura toivottaa menestystä ja onnistumisia seuramme omalle sekä koko suomen joukkueelle kisaan!

Hämeenlinnan Karateseuran kisaajat ovat alustavan tiedon mukaan suomen aikaa tatameilla seuraavasti:

Perjantai 5.7

Luna Minne, u14 kata female, tatami 2, klo 14

Ella Nylund, cadet kumite female -54kg, tatami 6, klo 17.20

Lauantai 6.7

Aada Vainikka, cadet kata female, tatami 2, klo 10.15

Bertta Hiltunen, cadet kata female, tatami 4, klo 10.15

Ilona Haakana, u14 kumite female +47kg, tatami 5, klo 11.10

Aino Roine, cadet kumite female +54kg, tatami 7, klo 19.55

Sunnuntai 7.7

Oskari Seppälä, u14 kumite male -4kg, tatami 5, klo 9.30

Toni Vainikka, cadet kata male, tatami 2, klo 10.25

Jimi Mantere, u14, kumite male -55kg, tatami 7, klo 11.30

Kilpailujen etenemistä voi seurata myös kokoa liveblogin kautta SportDatan kautta osoitteesta:

Palvelun aikataulujen ajat ovat paikallista aikaa ja siten siis tunnin edelle suomen aikaa.