Kutsu; Hämeenlinnan Karateseuran seurailta

• Time to read less than 1 minute
seurailtalogo

Hämeenlinnan Karateseuran seurailta on tilaisuus, jossa on virkistymisen ohessa mahdollista kuulla ja keskustella seuran nykyisestä ja tulevasta toiminnasta. Seurailta järjestetään Kylpylähotelli Aulangolla, jossa etenkin junioritoiminnan yöleiriläiset voivat huutoa loputkin energiansa kylpylän lämpimissä vesissä.

Kutsumme seuramme nuoret ja aikuiset harrastajat, sekä junioriryhmiemme vanhemmat, jotka haluavat olla mukana seuramme toiminnan kehittämisessä osallistumaan oheisen kutsun mukaiseen ohjelmaan. Aikuisten ohjelmaan vanhemmat voivat ilmoittautua lapsen MyClub tilin kautta käyttäen lisäselityskenttää.

OHJELMA

15–17.30 Valmentajakoulutus, kaikille valmennuksesta kiinnostuneille (kokoustila)

17.30–18 TAPAHTUMATIIMIN TAPAAMINEN (kokoustila)

18–19.30 Seuran kuulumiset & Aulangon päivällispuffet

18- Seuralaiset perheineen pääsevät poikkeuksellisesti koko perhe yhdellä jäsenkortilla kylpylään seurahintaan, maksu suoraan kylpylään.

20–21 Hohtokeilaus, nuoret ja aikuiset

21–02 Sauna & rentoa yhdessä oloa VIP saunatilassa, aikuiset