Seuran talviseikkailupäivä Ahvenistolla

• Time to read less than 1 minute
talviseikkailu

Hämeenlinnan Karateseuran koko perheen laskiasitapahtumaa vietettiin sunnuntaina 3.3. Ahvenistolla sään suosiessa. Upeasta säästä ei ollut tietoa vielä ohjelman suunnittelun käynnistyessä, joten ohjelmassa oli mäen laskun lisäksi pieni seikkailu, joihin oli varsinkin aikuisten upeaa nähdä heittäytyvän ohjelmaan mukaan. Todella hauskan päivän teki iloiset ja hyväntuuliset ihmiset niin radalla kun rasteillakin, aivan upea sää unohtamatta maistuvia makkaroita ja mehuja.

Ensikokemusten perusteella ei ole täysin mahdotonta, että tarinapohjainen seikkailumme saisi joskus vielä jatkoa ja osa vielä avoimiksi jääneistä kysymyksistä saisi vastauksensa.

Kiitokset kaikille osallistujille niin ohjelmaan osallistumisesta kuin myös upealle porukalle, joka osallistui tapahtuman järjestämiseen!