Olet täällä

Björn Banzai Cupissa ja Niko Salzburgissa

7.10.2017 Seuramme kilpailijoista Björn Kulovuori ja Niko Mantere osallistuivat samaan aikaan järjestettyihin kovatasoisiin kisoihin Saksassa ja Itävallassa. Björn urakoi kovatasoisessa Banzai Cupissa hienon määrän otteluvoittoja kahdessa sarjassa.

Björn Kulovuori otteli Banzai Cupissa omassa U18 +76kg sarjassa, jossa ensimmäisellä kierroksella Björn kohtasi Saksan Andin Pavlan, joka kaatui selvin 5-1 pistein. Toisella kierroksella Björn sai vastaansa Hollannin Dion Hoekseman pistein 10-4. Semifinaalissa voiton vei Englannin Carr Brandon. Pronssiottelussa Björn sai vastaansa Saksan Kerber Jonasin, joka oli pistein 4-1 parempi. Näin Björnille kuitenkin sijoittui hienosti sijoille 5-6.

Avoimessa sarjassa Björn sai ensimmäisellä kierroksella vastaansa Irlannin James Renehanin, joka kaatui pistein 8-0. Toisella kierroksella Ben Said Walid kukistui pistein 7-1.  Kolmannella kierroksella tiukan ottelun vei Hollannin Lorenzo Carforalle pistein 2-1. Hollantilaisen karsiuduttua seuraavalla kierroksella semifinaalissa ei Björnille auennut mahdollisuutta keräilyihin.

Samaan aikaan Itävallassa juuri 2 päivää aiemmin 18 vuotta täyttänyt Niko Mantere pääsi tatamille maailman kovimpien huippujen kanssa Karate 1 Series A kisassa sarjassa miehet -84kg. Ensimmäisellä kierroksella Niko sai vastaansa Italian Giuseppe Tesoron, joka vei ottelun pistein 2-0 nimiinsä. Italialainen voitti toisen kierroksen vastustajansa mutta putosi kolmannella kierroksella ja näin Nikolle ei mahdollisuuksia keräilyihin.