Olet täällä

Karateseura menestyi Katana Shiaissa

Hämeenlinnan Karateseuran nuoremmat kilpailijat kisasivat lauantaina Lahdessa kotimaan kilpailukauden päättäneessä Katana Shiai kilpailuissa.

Bertta Hiltunen kilpaili 12-13-vuotiaiden alempien vöiden katasarjassa kultaa. Semifinaalissa  Bertta voitti  Lempäälän Siiri Suurosen lipuin 3-0. Finaaliin Bertta kanssa taisteli Tampereen Wiivi Lantta, joka kukistui lipuin 3-0.

Aada Roine kisasi yhdistetyssä pyykkipoikaottelusarjassa kultaa. Ensimmäisellä kierroksella Aada kohtasi Lahden Veeti Huuskosen, joka kukistui pistein 6-4. Semifinaalissa Aadaa vastaan asettui Annabella Tikkanen, josta Aada otti voiton ennen otteluajan päättymistä pistein 10-6. Finaalissa Aada kohtasi Lahden Oona Lydmanin, joka joutui myös taipumaan ennen otteluajan päättymistä pistein 10-6.

Luna Minne kisasi 10-11-vuotiaiden katasarjassa hopealle. Luna kohtasi ensimmäisellä kierroksella Kirkkonummen Nelli Bollströmin, joka kaatui lipuin 3-0. Semifinaalissa Luna kukisti niin ikään Kirkkonummelaisen Nanna Lagerströmin lipuin 2-1. Finaalissa vastaan asettui Tampereen Suvi Eskelinen, joka vei finaalin ja sarjan voiton Tampereelle lipuin 3-0.

Toni Vainikka otteli viimeisenä Karateseuran yksilöurheilijana hopealle 12-13-vuotiaiden karasarjassa. Toni kohtasi finaalissa Lohjan Aapo Lindgrenin, joka tällä kertaa voitti ottelun lipuin 3-0.

Toni Vainikka, Luna Minne ja Bertta Hiltunen kisasivat vielä alle 13-vuotiaiden joukkuekatassa, jossa vastaan asettui ainoastaan Kirkkonummen joukkue joka vei sarjavoiton, tuloksena kuitenkin hopeaa.

Mitalikannassa olivat kiinni myös Ella Nylund sekä Jimi Mantere, jotka sijoittuivat sarjoissaan neljänsiksi.