Olet täällä

Junioritoiminnan yöleiri

Hämeenlinnan Karateseuran perinteinen junioreiden syyskauden yöleiri järjestettiin 8.-9.12 Tuomelan koululla. Leirillä tutustuttiin karaten erilaisiin kilpailumuotoihin, kumiteen ja kataan, kaikki pääsivät myös kokeilemaan pienemmille tarkoitettua pyykkipoikaottelua. Harjoiteltuja asioita testattiin leirin lopuksi salikisoissa, joihin kaikilla halukkailla oli mahdollisuus osallistua. Tällä kertaa kisattiin yksilö katassa, joukkuekatassa sekä pyykkipoikaottelussa. Ajan ollessa rajallinen kumitekisailut jäivät toiseen kertaan. Lajikisan lisäksi kaikki pääsivät kokeilemaan taitojaan myös taitoradalla.

Leirin ohjelmaan mahtui lajiharjoitusten lisäksi toki myös muuta ohjelmaa. Perjantaina leiriläisille tuli esittelemään boffausta Saku Kuusela ja Juha-Matti Kuusinen LIPEVÄstä. Leiriläiset pääsivät siis mätkimään toisiaan pehmustetuila miekoilla oikein luvan kanssa ja hauskaa näytti kaikilla olevan. Riehumisen jälkeen päästiin vielä rauhoittumaan seuraamalla ohjaajien näyttelemää versiota Karatepandan tarinasta.

Leirillä tärkeässä roolissa oli jälleen nuorten ryhmä, heille isot kiitokset järjestelyavusta!