Alkeiskurssi nuoret ja aikuiset

• vyölliset aikuiset. harjoitus

Tuoteseloste

Kenelle
Karatea aikaisemmin harrastamattomille tytöille ja pojille sekä naisille ja miehille.
Ikäsuositus
14-17-Vuotiaat nuoret ja aikuiset
Ennakkovaatimukset ja rajoitukset
Ei taidollisia ja fyysisiä ennakkovaatimuksia. Tarttuvat iho-, veri ja muut sairaudet, jotka voivat tarttua harjoitustilanteessa estävät osallistumisen.
Harjoitusmäärät
Suositeltu harjoitusmäärä ryhmälle on 1-2 kertaa viikossa. Yhden harjoituksen kesto on 1,5 tuntia.
Vaaditut varusteet

Harjoitusasusteeksi käy esimerkiksi verryttelyhousut ja t-paita tai muu hyvin liikkumisen mahdollistava asu. Harjoittelu tapahtuu avojaloin. Kurssin aikana hankitaan karatepuku yleensä seuran yhteistilauksena. Myös käytettynä tai itse hankittu karate- tai judopuku käy valkoisen vyön kanssa.

Maksut ja sisältö

Kurssimaksu 90€. Hinta sisältää;

• Harjoitukset
  • Graduointimaksu, keltainen vyö.
  • Seuran perustoiminnan tapahtumat kuten esimerkiksi pikkujoulut.
  • Hämeenlinnan Karateseuran jäsenkortin.
Maksutavat
Laskua vastaan seuran tilille. Smartum Liikunta- ja Kulttuurisetelit. Sporttipassi. Tyky- Kuntoseteli ja Tyky-Kuntoseteli+. Hämeenlinnan Karateseuran lahjakortti.
Välilliset kulut
  • Suomen Karateliiton lisenssi (35€) tai lisenssivakuutus (jos ainoastaan lisenssi, niin harrastajan tulee hankkia kamppailulajien harjoittelun kattava tapaturmavakuutus!).
  • Hankintahinta, karatepassi+2 passi- / passi-/koulukuvaa (25€).
  • Hankintahinta, karatepuku, n.39€ (uutena seuran kautta).
  • Hankintahinta, keltainen vyö, 10€

Valinnaiset kulut;

• Hankintahinta, seuratekstiilit reput ja muut tuotteet.
  • Perustoiminnan ulkopuoliset tapahtumat, kuten Laser Zone ja muut virkistystilaisuudet.
Ryhmän tavoitteet
Ryhmän ylenen tavoite on innostaa ryhmäläiset liikkumaan monipuolisesti, tarjota uuden oppimisen ja onnistumisen kokemuksia hyvässä hengessä.
-Lajitaitotavoitteet
Karaten perustaitojen oppiminen siten, että lajin monipuolinen harrastaminen (itsepuolustus, kilpailu tai vyöarvoissa eteneminen) on jatkossa mahdollista. Kurssin aikana harrastajalle muodostuu käsitys toimimisesta erilaisissa itsepuolustustilanteissa.
Kurssin aikana suoritetaan karaten keltainen vyö (5.kyu).
-Muut tavoitteet
Kurssin aikana kehitetään peruskuntoa, liikkuvuutta sekä keskivartalon hallintaa ja voimaa yksilölliset rajoitteet huomioiden mm. erilaisten kehonpainoharjoitteiden avulla.
Tavoitteiden seuranta
Ryhmän toimintaa ohjaa kausisuunnitelmat, joiden toteuttamista ryhmän valmentajat seuraavat säännöllisesti ja jota muutetaan ryhmän tarpeiden mukaisesti.
Ilmoittautuminen ja aloitus
Ilmoittautuminen tapahtuu seuran MyClub palvelun kautta. Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmän maksimikoko on 20 henkeä. Ilmoittautuminen jonoon on mahdollista.