Kuntokarate (20-vuotiaat ja vanhemmat)

Kuntokarate

Johanna Lehmusoksa

Nelli Mantere

Kenelle
Naiset ja miehet
Ikäsuositus
Yli 20-vuotiaat
Ennakkovaatimukset ja rajoitukset
Ei taidollisia ja fyysisiä ennakkovaatimuksia. Tarttuvat iho-, veri ja muut sairaudet, jotka voivat tarttua harjoitustilanteessa estävät osallistumisen.
Harjoitusmäärät
Kerran viikossa sunnuntaisin, harjoituskerran kesto 1,5 tuntia
Vaaditut varusteet

Harjoitusasusteeksi käy esimerkiksi verryttelyhousut ja t-paita tai muu hyvin liikkumisen mahdollistava asu. Harjoittelu tapahtuu avojaloin.

Maksut ja sisältö

Kurssimaksu 55€ tai 7€ /kerta. Hinta sisältää;

• Harjoitukset
  • Hämeenlinnan Karateseuran jäsenkortin (vain kerralla suoritettu maksu).
Maksutavat
Laskua vastaan seuran tilille. Smartum Liikunta- ja Kulttuurisetelit. Sporttipassi. Tyky- Kuntoseteli ja Tyky-Kuntoseteli+. Hämeenlinnan Karateseuran lahjakortti.
Välilliset kulut
  • Hankintahinta, kamppailulajien harjoittelun kattava tapaturmavakuutus!.

Valinnaiset kulut;

• Hankintahinta, seuratekstiilit reput ja muut tuotteet.
  • Perustoiminnan ulkopuoliset tapahtumat, kuten Laser Zone ja muut virkistystilaisuudet.
Ryhmän tavoitteet
Kunnon kohottaminen ja ylläpito karatenomaisia liikkeitä hyödyntäen, liikunnallisten perustaitojen opettelu ja lajiin tutustuminen.
Tavoitteiden seuranta
Tavoitteista sovitaan yhdessä ryhmän ja sen ohjaajien kanssa. Tavoitteet huomioidaan kausisuunnitelmassa. Mahdollisuus osallistua kuntotestaukseen.
Ilmoittautuminen ja aloitus
Ilmoittautuminen tapahtuu seuran MyClub palvelun kautta. Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmän maksimikoko on 16 henkeä. Ilmoittautuminen jonoon on mahdollista.