Harrastuksen kustannukset

Aikuiset ja nuoret - kustannukset

Karate on todella edullinen harrastus. Lisäksi seuramme tukee perheiden ja opiskelijoiden harrastamista tarjoamalla erilaisia alennuksia. Voit tarkastaa tällä hetkellä olevat alennukset sekä muut hintatiedot tästä

Hämeenlinnan Karateseura haluaa tarjota nykyisille ja tuleville harrastajilleen mahdollisimman hyvän arvion harrastuksesta aiheutuvista kuluista. Tätä tarkoitusta varten on laadittu oheiset taulukot. Taulukot on päivitetty edellisen kerran 23.8.2018.

Valinnaiset kulut

Taulukossa ei ole esitetty normaalin viikkotoiminnan ulkopuolisia virkistystapahtumia tai seuraasusteiden tai muiden tekstiileiden mahdollisia hankintoja.

Ensimmäinen kausi (syyskuu - joulukuu), 5kk

Kuvaus kulusta Hinta Hinta / kuukausi
Kurssi ja harjoitusmaksu 90€ 22.50€
Lisenssi, voimassa 12kk (lisenssikausi elokuu - heinäkuu).  Suomen Karateliitto. 35€ 7€

Hämeenlinnan Karateseura edellyttää jokaisen harrastajansa hankkimaan karate harrastuksen (harrastetoiminta, ei kilpailu) korvaavan tapaturmavakuutuksen. Seura suosittelee ensisijaisesti olemassa olevien vakuutusten tarkastamista. Laskennassa käytetty kalliimpi lisenssivakuutus pitää sisällään vakuutusturvan 12kk ajalle (elokuu - heinäkuu). Karaten harrastetoiminta voi kuulua yhtiöstä riippuen normaalin tapaturmavakuutuksen piiriin ainakin alle 18-vuotiailla!

(14-119€)

(2,80-23,80€)

Karatepuku ja valkoinen vyö uutena hankittuna seuran kautta yhteistilausella. 39€ 7,80€
Suomen Karateliiton karatepassi. Kerran hankittava asiakirja, johon kirjataan mm. vyösuoritukset ja muu toiminta lajin parissa.   25€ 5€