Varaa paikkasi nyt!

Uskomme että positiivinen ja iloinen ilmapiiri on tärkein tekijä erinomaisessa harrastuksessa.

Ilmoita lapsesi seikkailuun, jossa riittää iloista ja hauskaa toimintaa koko kaudeksi.

85 €
Ryhmässä tilaa
Pandat

Arvio harrastuksen välillisistä kuluista

Asia Sisältyy kurssimaksuun Hankittava / Valinnainen
Harjoituskauden (kevät / syksy) harjoitukset (noin 15 kertaa). Kyllä  
Lapsen ryhmätapaturmavakuutus harjoituksen aikana. Kyllä  
Olympiakomitean Liikuntaleikkikoulumateriaalit. Kyllä  
Karatepuku ja vyö kurssin ajaksi käyttöön Kyllä  
Seuran perustoiminnan tapahtumat kuten esimerkiksi pikkujoulut. Kyllä  
Hankintahinta, seuratekstiilit reput ja muut tuotteet.   0 - 100 €
Perustoiminnan ulkopuoliset tapahtumat, kuten päiväleirit junioritoiminnan yöleirien yhteydessä.   0 - 10 €
Liikunnan iloa ja onnistumisia

Uskomme parhaiden liikuntaelämysten syntyvän onnistumisten elämyksistä, hyvästä ilmapiiristä sekä runsaasta liikkeestä. Ryhmän toiminnassa tämä näkyy uskalluksen kasvamisena, hymyinä ja nauruina sekä harjoituksen jälkeisenä hyvänä olona.

Avainasemassa tässä on osaava valmennus, joka kannustaa, rohkaisee ja antaa sopivan kokoisia haasteita jokaiselle harrastajalle.

Hyvät yleis- ja lajitaidot luovat mahdollisuuksia koko elämäksi

Monipuolinen toiminta ja harjoittelu luo pohjan, jonka avulla esimerkiksi kilpaurheilutavoitteet,  missä tahansa lajissa ovat huomattavasti helpommin saavutettavissa.

Toisaalta monipuolisista taidoista ja ominaisuuksista on varmasti iloa, vaikka kilpaurheilu ei sinua ikinä kiinnostaisikaan.

Ryhmän toiminta perustuu urheilijan polkuun, joka auttaa luomaan mahdollisuuksia juuri jokaisen ikäryhmän kehitysvaiheen mukaan.

Riittävä ja oikean tyyppinen liikkuminen on terveen ja hyvän elämän perusta

Mielenkiintoisien ja monipuolisen liikuntaharrastuksen merkitys on suurempi, kun esimerkiksi harrastukseen käytettyjen tuntien määrä viikossa. Harrastuksessa syntynyt hyvä olo ja virkeys saattaa helposti vaikuttaa arjen jokapäiväisiin valintoihin ja liikkumiseen positiivisesti.

Myös aktiivisen aikuisen positiivisella mallilla voi olla suuri positiivinen vaikutus lapsen liikkumiseen jopa aikuisikään asti.

Osaaminen tunne ja taito oppia vahvistaa itseluottamusta

”Minä onnistuin!”, kannustaa yrittämään ja kehittymään missä tahansa asiassa.

Terve itseluottamus ja hyvä itsetunto rakentuu onnistumisista, arvostuksesta ja omien taitojen vertaamisesta vain siihen, mitä vielä aiemmin ei itse osannut.

Laadukasta, hauskaa ja kehittävää toimintaa - takuulla

Varatessasi paikan seuramme kurssilta sinulle muodostuu lasku, jota emme halua sinun maksavan. Laskun eräpäivä asetetaan aina siten, että lapsi ehtii kokeilla uutta harrastustaan useamman kerran ennen toimintakauden toimintaan sitoutumista.

Kun kurssimaksujen eräpäivä lähestyy, toivomme lapsen ja kotiväen yhdessä tekevän ratkaisun harrastuksen jatkamisesta. Jos toimintamme ei syystä tai toisesta sovi teille, niin kokeilujaksosta ei peritä maksua.