Olet täällä

Seura

Hämeenlinnan Karateseura Ry on Suomen Karateliiton ja Hämeen Liikunnan ja Urheilun jäsenseura.
Harjoitukset järjestetään Hämeenlinnan Yhteiskoulun (HYK) liikuntasalissa.

Visio

Hämeenlinnan Karateseura tarjoaa laadukasta karate opetusta kaikille harrastajilleen taitotasosta tai tavoitteista riippumatta.
Hämeenlinnan Karateseura tarjoaa kaikille tasapuolisen mahdollisuuden harrastaa, viihtyä ja kehittyä hyvässä seurassa.

Eettiset linjaukset

1. Annamme ainoastaan lupauksia, joihin pystymme ja haluamme sitoutua.

2. Lasten- ja nuorten toimintamme on kasvatuksellista ja tähtää harrastajan kokonaisvaltaiseen henkilökohtaiseen monipuoliseen liikunnalliseen ja henkiseen kehittymiseen.

3. Arvostamme jokaista seuratyöntekijää ja tarjoamme tukea, koulutusta ja sopivan haasteellisia tehtäviä jokaisen oman kehityksen tukemiseksi kuitenkin varoen kenenkään liiallista kuormittamista.

4. Olemme oikeudenmukaisia ja tasapuolisia. Jokaisella on oikeus tulla yhtä paljon huomioiduksi taitotasosta tai henkilökohtaisista tavoitteista riippumatta.

5. Kannustamme terveisiin elämäntapoihin.