Aloitus

B&w+uramawa

Yleistä

Hämeenlinnan Karateseuran aloittaa uudet alkeisryhmät lajia aikaisemmin harrastamattomille kaikissa ikäryhmissä syyskuun 2018 alussa. Missään ryhmässä ei ole fyysisiä ennakkovaatimuksia esimerkiksi notkeudessa tai peruskunnossa. Kaikissa ryhmissämme harjoittelevat tytöt ja pojat / miehet / naiset yhdessä.

Aikaisemmin harrastaneet

Aikaisemmin karatea harrastaneet voivat halutessaan osallistua kurssin harjoituksiin, mutta suosittelemme kokeilemaan harjoittelua vyöllisten ryhmässä tyylisuunnasta riippumatta. Lähtökohtaisesti meillä harjoitellaan omalla aikaisemmalla vyöarvolla. Aikaisemmin karatea harrastaneet voivat ottaa yhteyssä Jani Mantereeseen ( 040 566 2180. ) missä vaiheessa vuotta tahansa.

Niko&Amanda&jani

Alkavat ryhmät

Hämeenlinnan Karateseura ottaa kevätkaudelle 2018 uusia harrastajia seuraaviin ryhmiin:

Ryhmä Aloitus Harjoitukset Hinta

Karate Kids (3-4v)

26.8.2018 su 14-14.45 85€

Karate Kids, Tiikerit (5-6v)

26.8.2018 su 15-16 85€

Juniorit, Ninjat (7-9v)

2.9.2018 su 16-17.30 85€

Juniorit, Samurait (10-13v)

2.9.2018 su 16-17.30 ja / tai
to 17-18.30

Nuoret ja aik.(+14v)

28.8.2018 ti ja to 18.30-20 90€

Kuntokarate (+20v)

26.8.2018 su 16-17.30 55€

Ryhmiin ilmoittautuminen

Kaikkiin ryhmiin ilmoittaudutaan MyClub palvelun kautta linkin kautta. Ryhmiin ilmoittautuminen avautuu heti, kun syksyn harjoitusvuorot on vahvistettu touko- kesäkuun aikana. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, uusia harrastajia otetaan noin kuukauden ajan aloituksesta, elleivät ryhmät täyty ennen tätä. Jos oma harrastus päättyy jo lyhyeen kokeiluun, niin ilmoitathan siitä mahdollisimman ajoissa, jotta vapautunut paikka saadaan käyttöön.

Ohjeita ilmoittautumiseen

Yllä oleva linkki johtaa Hämeenlinnan Karateseuran MyClub palvelun julkisiin tapahtumiin, josta löytyvät kaikki alkavat ryhmämme. Siirtymällä tapahtuman sivulle uudet jäsenet pääsevät rekisteröimään omat tietonsa ja varaamaan paikan kursseiltamme.

Harjoituspaikka

Kaikki seuran harjoitukset järjestetään Tuomelan alakoululla osoitteessa Tuomelankatu 20.

Ennakkovaatimukset

Mihinkään ryhmään ei ole fyysisiä ennakkovaatimuksia. Varusteiksi alkeisryhmille käy verryttelyhousut ja t-paita. Harjoittelu tapahtuu avojaloin. Esimerkiksi tarttuvat ihosairaudet voivat estää harjoittelun.

Vakuutusturva

Hämeenlinnan Karateseura ei vakuuta kouluikäisiä ja vanhempia harrastajia, joten harrastajan tulee selvittää oman tapaturmavakuutuksensa voimassaolo. Karate Kids ryhmille Hämeenlinnan Karateseura hankkii ryhmätapaturmavakuutuksen, joka kattaa lapsen tapaturmat.

Alennukset

Hämeenlinnan Karateseura Ry myöntää jäsenilleen seuraavat alennukset:

• Perhealennus 2 hlö --> -10€, 3hlö --> -14€, yli 3hlö --> -20€ Alennus / hlö vuosimaksuista
  • Perhealennus 2 hlö --> -5€, 3hlö --> -7€, yli 3hlö --> -10€ Alennus / hlö kausi – ja kurssi maksuista
  • K-9 kortti ja opiskelijakortit, 20€ alennus vuosimaksuista, 10€ alennus kausi- tai kurssimaksuista.