Joukkue
Oskari
Ilona
Jimi

Tyttöjen alle 14-vuotiaiden sarja käytiin Hämeenlinnan karateseuran komennossa Aada Roineen voittaessa kultaa ja Nika Kuusen sijoituttua hopealle.

Hämeenlinnan Karateseuran urheilijat kilpailivat lauantaina Tallinnassa Budo cupissa. Kirkkaimman mitalin otteli Aada Roine tyttöjen U14 katassa eli liikesarjassa. U14 tyttöjen kata menestyksen täydensi Nika Kuusi ottaen hopeaa. Roine vei matkalla finaaliin voitot Viron Ellinor Kadakaksesta 3-0 ja Latvian Arina Nikonovasta 2-1. Kuusi puolestaan voitti Viron Linda Tšernetsovan 3-0 sekä Viron Annika Antonivan 3-0.

Luna Minne otteli hopeaa sekä U16 että U18 kata sarjoissa. U16 sarjassa Minne voitti oman seuran Nika Kuusen, mutta finaalissa voitto meni Latvian Jelizaveta Vasiljevalle 2-1. U18 sarjassa Minne voitti Viron Alesja Mazurin 2-1 edeten finaaliin. Finaalissa vastassa oli Latvian Emilija Prohodjko, joka voitti ottelun lipuin 2-1.

Kumitessa eli ottelussa Ella Nylund otteli hopeaa U18, -53 kg sarjassa. Nylund voitti Viron Angelina Riabcevan 1-0. Viron Marii Räpp vei kuitenkin voiton tyttöjen välisestä ottelusta voittaen myös koko sarjan.

Ilona Haakana otteli hopealle U18, +59kg sarjassa. Haakana voitti ensimmäisellä kierroksella Viron Mirjan Pirmeisterin ennen täyttä aikaa pistein 9-0. Finaali käytiin suomalaisten välillä, vastassa oli Lohjan Kamppailukeskuksen  Ronja Palva. Tiukka tasapisteisiin 5-5 päättynyt ottelu päättyi Palvan voittoon ensimmäisen pisteen edulla.

U14 avoimessa sarjassa Helmi Jokinen eteni pronssiotteluun voittaen ensimmäisillä kierroksilla Latvian Marija Silinan sekä Latvian Anastasija Kepcovan. Semifinaalissa Latvian Angelina Vasiljeva vei voiton ja eteni finaaliin. Jokinen kohtasi pronssiottelussa Latvian Olga Sevalcon, jääden lopulta neljänneksi latvialaisen voittaessa ottelun.

Miesten +75 kg sarjassa Niko Mantere otteli myös pronssiotteluun. Ensimmäisen kierroksen ottelussa Kazakstanin Nikita Tarnakin otti voiton. Tarnakin edetessä finaaliin Mantere pääsi vielä tavoittelemaan pronssiottelua. Keräilyottelusta Mantere voitti Latvian Arturs Matisinsin ennen täyttä aikaa. Tiukassa pronssiottelussa voitto meni kuitenkin Viron Mihkel Metsille, Mantereen sijoittuessa neljänneksi.