logo-kuvituskuva

12.12. Alkaen perustoiminnan ohjatut harjoitukset peruutetaan ja 16.12. pidettävä syyskokous pidetään kokonaan etäyhteydellä. Kilpavalmennus ja aikuisten ja nuorten omatoiminen harjoittelu on mahdollista ja jatkuu koronapassin esittämällä.

Hyvin sujuneen syyskauden päätös on valitettavasti useiden muutosten värittämää. Koko seuran peruuntuneen pikkujoulun tilalle suunniteltu kauden jatkaminen ei ohjatusti onnistu vaikeutuneesta koronasta sekä altistuksista johtuen. Liikunta ja liikkuminen on tärkeää, mutta niin on myös turvallinen ja mahdollisimman pienin ylimääräisin rajoituksin vietetty joulun ja vuodenvaihteen aikakin. Seurana toivomme mieluummin harrastajiemme perheineen viettävän vuoden loppua terveenä ja karanteenivapaana ja toivomme näkevämme jokaisen harrastajamme jälleen vuodenvaihteen jälkeen.

PERUUNTUNEET HARJOITUKSET

Sunnuntain 12.12. kaikki harjoitukset sekä ennen joulua suunnitellut aikuisten perustoiminnan ohjatut harjoitukset on peruutettu.

AIKUISTEN JA NUORTEN SEKÄ KILPAVALMENNETTAVIEN HARJOITTELU

Salivuoroja seuralla on käytössä todella hyvin, ja omatoiminen harjoittelu on kuitenkin mahdollista seuraavin ehdoin:

1. Asiasta on sovittu Janin kanssa
  2. Kaikilla 16-vuotta täyttäneet esittävät koronapassin jokaiseen harjoitukseen tullessa
  3. Muissa kuin harjoitustiloissa käytetään maskia
  4. Vuorolle osallistujat kirjataan myClubbiin

SYYSKOKOUS

Muutokset aiheuttavat myös sen, että seuran syyskokous pidetään hybridikokouksen sijaan kokonaan etänä 16.12. kello 18. alkaen. Kokoukseen voi ilmoittautua tästä: https://karateseura.myclub.fi/flow/events/3657381

Lisätietoja / vapaaharjoitusten sopiminen: Jani 040 566 2180, jani.mantere@karateseura.fi