Kevään 2022 viikko-ohjelma

Kevätkauden toiminnan aloitus tämän hetken tietojen perusteella tapahtuu Karate Kids ryhmillä sunnuntaina 16.1. Kuntokaratella sunnuntaina 16.1. Junioreilla  maanantaina 17.1. ja Aikuisilla ja nuorilla tiistaina 18.1.

Kevätkauden harjoituskalenteri on nyt julkaistu, vaikka lähiharjoittelun aloittaminen vaikuttaakin hieman epätodennäköiseltä ihan omalla salilla.

Nyt, jos koskaan myClub sovelluksen seuraaminen on tärkeää!

Aloitamme kaikki mahdolliset ryhmät lähiopetuksessa tarvittaessa koronapassia (nyt ainoastaan yli 16-vuotiaat) edellyttäen.

Etäharjoitukset (junioreilla,) nuorilla ja aikuisilla

Alla mainitut toimet koskevat tilannetta, jossa lähiharjoittelu ei ole mahdollista.

On todennäköistä, että ainakin aikuiset ja nuoret, mutta ehkä mahdollisesti jopa juniorit aloittavat kevätkauden etävalmennuksella Zoom ohjelman välityksellä. Etävalmennukseen tarvitset tietokoneen tai nettiyhteydellä varustetun puhelimen. Yhteys toimii verkkoselaimen tai ilmaisen sovelluksen kautta hyvin helposti.

Kaikilla junioreilla on mahdollisuus osallistua kolmeen etäharjoitukseen viikossa maanantaisin, torstaisin ja sunnuntaisin. Harjoitukset ovat noin tunnin mittaisia ja mukaan saa tulla myös muut perheenjäsenet. Vihreävöiset juniorit saavat halutessaan osallistua myös aikuisten harjoituksiin. (ilmoita Janille, jos haluat mukaan)

Aikuiset harjoittelevat tiistaisin ja torstaisin. Erillisiä etäteemaharjoituksia vyöryhmille tai aiheille katsotaan tilanteen kehittyessä.