Mitalit
Ellan Valmentajapalaveri
Keittiömestari sekä iloinen kahvio

Hämeenlinnan Karateseura järjesti perinteisen kotikisan Tawastia Openin Jukolan koululla lauantaina 21.10.

Hämeenlinnan Karateseura kiittää Tawastia Openiin osallistuneita urheilijoita, valmentajia sekä muita tukijoukkoja vierailusta ja hyvähenkisestä tapahtumasta!

Ilman huomattavaa talkoopanostusta kilpailu ei olisi ollut mahdollinen, lämmin kiitos siis koko seuramme järjestely- ja valmennustiimeille sekä tietenkin meidän kotimaiselle ja Virolaiselle tuomaristolle, Markulle ja Kajille sekä Kikalle.  Kilpailu ei ollut seurallemme pelkästään järjestelyä, vaan joukkueemme sijoittui 3. parhaaksi seuraksi 5 kullalla, 4 hopealla ja 8 pronssilla.

Tawastia Open kilpailu tarjosi jälleen kotimaisille karatekoille mahdollisuuden päästä mittelemään taitojaan niin katassa  (liikesarjat) kuin kumitessakin (ottelu). Kilpailun järjestäminen oli koko seurallemme jälleen iso ponnistus, joka vaati uskomattoman määrän erilaisia valmistelevia tehtäviä ja järjestelyjä, jotta kilpailut saatiin järjestettyä. Tästä valtava kiitos

Hämeenlinnan Karateseuran kultamitaleista vastasi Jimi Mantere, Nika Kuusi, Elina Sova, Hanna Hakala (kumite) sekä Heli Hakala. Hopealle sarjoissaan sijoittuivat Aino Mäkinen, Samu Heikkilä, Veikko Koskinen ja Milja Marttila. Pronssille sijoittuivat Eemeli Kettunen, Hugo Kivistö, Tuulia SalonenVille Heikkinen, Eppu Rainola, Hanna Hakala (kata) ja Sara Abdelmoaty niin katassa kuin kumitessakin.

Seuramme 18 henkinen kisajoukkue ylsi hienoihin suorituksiin monessa sarjassa. Koska kaikki ei voi aina voittaa, on hyvä muistaa, että mitalin himmeys tai jopa saamatta jääminen ei aina tarkoita, että kisassa epäonnistuttu. Toki saa harmittaa, jos asiat meni tatamilla vikaan, mutta lähes aina on parempi löytää jopa pienetkin onnistumiset ja löytää niistä innostus jatkaa uuden oppimista ja onnistuneiden ja epäonnistuneiden suoritusten parantamista seuraaviin kisoihin.

 Kilpailun tulokset ja kaaviot: https://www.sportdata.org/karate/set-online/veranstaltung_info_main.php?active_menu=calendar&vernr=7555#a_eventheadend

Hämeen Sanomat tekivät seuramme kilpailusta, karatesta ja siitä, mikä meidän mielestämme pitäisi olla kaikessa tärkeintä Ainon, Elinan ja Tuulian tarinan kautta:

https://www.hameensanomat.fi/urheilu/6297201