Mantere ja Nylund Suomen mestareita

Ella

Hämeenlinnan Karateseura sai kaksi uutta Suomen mestaria Ella Nylundin (U14 -45kg) ja Niko Mantereen (U21 +75kg)otellessaan sarjoissaan kultaa. Karateseuran pieni viiden hengen joukkue oli myös koko kilpailujen seitsemänneksi paras seura kahdenkymmenenseitsemän seuran joukosta jokaisen seuralaisemme tuodessa kilpailuista mitalit.

Mantere taisteli neljännelle kierrokselle Itävallan K1 kisassa

Niko

Hämeenlinnan Karateseuran Niko Mantere otteli sunnuntaina Salsburgin Karate1, serie A kilpailussa lohkonsa semifinaaliin miesten -84kg sarjassa. Suoritus oli todella kova vasta 18 vuotiaalta Mantereelta joka vastasi sunnuntain parhaasta suomalaissuorituksesta yhdessä Lahden Karaten Joni Kolarin kanssa molempien taisteltua itsensä sarjojensa neljännelle kierrokselle (sarjavoittoon vaadittiin seitsemän voittoa).

Hämeenlinnan Karateseuran verkkosivusto on uudistunut

Karateseuran logo

Seuramme www-sivut on vihdoin uusittu. Tärkeimpänä tavoitteena on ollut parantaa mobiilikäytettävyyttä, vaikka sivuston sisällössäkin on samalla tehty muutoksia toivottavasti parempaan suuntaan.

Jos sivutomme käytössä tulee esiin ongelmia tai vika tai jos havaitset esimerkisi sivun sisällössä virheen tai puutteen, niin olemme palautteesta kiitollisia.