Syyskausi alkanut Tuomelassa omalla salilla

sali

Harjoitukset ovat jälleen siirtyneet Tuomelaan omalle salille. Tosin vielä kevennetyin vuoroin torstaihin 23.8 asti seuran vanhoilla harrastajilla.

Toimintaan ilmoittautuminen

Aikuisten ja nuorten ryhmäläisten syksyn toimintaan ilmoittautuminen tapahtuu tästä linkistä;

Junioreiden syyskauden toimintaan ilmoittautuminen tapahtuu tästä linkistä;

Hämeenlinnan Karateseura

ryhmäkuva

Hämeenlinnan Karateseura sai tänään kumiten merkeissä vierailijoita Suomen olympiavalmentaja Kai Keinäsen ohjaamalle leirille. Harjoitukset oli tällä kertaa suunnattu isommille kilpailijoille.

Kumiteryhmän leirin jälkeen myös seuramme ylemmille vyölle suunnattuihin harjoituksiin saatiin sopivasti osalistujia Kari Koskisen, 5. Dan ohjaamiin harjoituksiin.

Kiitokset valmentajille sekä kaikille osallistujille hyvästä päivästä!

KUTSU; Kevätkauden päättäjäiset & junioritoiminnan leiri

ranta

kevätkauden päättäjäiset vietetään junioreilla 8.-9.6 ja Kidseillä, aikuisilla ja seuralaistemme perheenjäsenten lauantaina 9.6. Tapahtumaan on ehkä hieman hassusti neljä erillistä tapahtumaa, tämä siksi, että osaamme varat kaikkea riittävästi, mutta ei kuitenkaan mitään turhaa.  Seuramme tapahtumatiimi on myös kutsuttu viettämään iltaa seuramme aikuisten ja nuorten kanssa.

Avunpyyntö seuramme vanhemmilta

Kesän 2018 harjoitusajat

kesäkuu

Seuran kevään harjoituskausi on nyt päättynyt ja siirrymme kesäharjoituskauteen. Tämä viikko (22) on meillä ulkoharjoitusviikko, sillä Elenia areenan harjoitusvuorot alkavat meillä vasta ensiviikolla. Kesällä juniorit lomailevat heinäkuun, 13 vuotta täyttäneet juniorit voivat halutessaan käydä aikuisten harjoituksissa.

Björnille kultaa Sofian K1 Youth League kilpailusta

björn

Hämeenlinnan Karateseuran Björn Kulovuori otteli lauantaina kultaa Bulgarian Sofiassa järjestetyssä nuorten K1 kilpailussa. Hämeenlinnan Karateseurasta kilpailuun osallistui myös Maximiliam Ollila, Suomesta mukana oli kahdeksan kilpailijaa. Youth League kilpailuissa kilpaillaan U14, U16 ja U18 ikäluokissa, Sofian kilpailuissa osallistujia oli yli 1800.

Mantere ja Nylund Suomen mestareita

Ella

Hämeenlinnan Karateseura sai kaksi uutta Suomen mestaria Ella Nylundin (U14 -45kg) ja Niko Mantereen (U21 +75kg)otellessaan sarjoissaan kultaa. Karateseuran pieni viiden hengen joukkue oli myös koko kilpailujen seitsemänneksi paras seura kahdenkymmenenseitsemän seuran joukosta jokaisen seuralaisemme tuodessa kilpailuista mitalit.