Seuran talviseikkailupäivä Ahvenistolla

talviseikkailu

Hämeenlinnan Karateseuran koko perheen laskiasitapahtumaa vietettiin sunnuntaina 3.3. Ahvenistolla sään suosiessa. Upeasta säästä ei ollut tietoa vielä ohjelman suunnittelun käynnistyessä, joten ohjelmassa oli mäen laskun lisäksi pieni seikkailu, joihin oli varsinkin aikuisten upeaa nähdä heittäytyvän ohjelmaan mukaan. Todella hauskan päivän teki iloiset ja hyväntuuliset ihmiset niin radalla kun rasteillakin, aivan upea sää unohtamatta maistuvia makkaroita ja mehuja.

Koko perheen talviseikkailupäivä 3.3.

kutsu

Hämeenlinnan Karateseura järjestää laskiaissunnuntaina 3.3 kaikille seuraleisillemme perheineen talviseikkailupäivän Ahvenistolla. Ohjelmassa on perineiseen tapaan erilaisia hauskoja tehtäviä tällä kertaa myös pienen seikkailun muodossa.

Seura tarjoaa osallistujillemme perinteisesti makkarat ja mehut, joten pyydämme teitä ilmoittautumaan tapahtumaan siten, että saamme lisätiedoista selville koko perheenne osallistujamäärän. Tapahtuma korvaa sama päivän Karate Kids ja junioriharjoitukset.

Aika ja Paikka:

Ahvenisto, 3.3.2019, klo 12-14.

Junioritoiminnan yöleiri

junnuleiri2019-1

Perjantaina 18.1 karatesali täyttyi karateseuran junioreista ja nuorista, joista osalla oli takana jo todella monta aikaisempaa seuran leiriä mutta mukaan saatiin myös todella reippaita ensikertalaisiakin tutustumaan seuran yhteisiin tapahtumiin.

Junioritoiminnan yöleiri lähestyy

kutsu

Seuramme perinteinen junioritoiminnan yöleiri pidetään tällä kertaa omalla salilla Tuomelan koululla 18.-19.1. Kids ryhmät osallistuvat leirille lauantaina oman ohjelmansa mukaisesti. Tälläkin kertaa seuran nuortenklubi (14.17-vuotiaat) on tervetullut auttamaan leirin järjestämisessä ja ohelmissa. Klubilla on tietenkin myös hieman omaa ohjelmaa leirin yhteydessä.

Yöleirin ilmoittautuminen (perjantaista lauantaihin)

Olisiko uusi harrastuksesi karate?

kurssi-aloitus

Karate on monipuolinen laji, jossa sinun tulee huomaamattasi pidettyä huolta omasta kehostasi ja liikkuvuudestasi hauskan harrastuksen parissa. Haastaaksemme hienoa lajiamme koskevia mielikuvia löydät tästä jutusta linkit jokaisen ryhmän tuoteselosteeseen, josta löydät lisätietoja eri ryhmiemme toiminnasta. Jos olet harrastanut lajia aikaisempaa, tai sinulla on muuta kysyttävää, niin otathan yhteyttä. Jani Mantere, 040 566 2180, jani.mantere@karateseura.fi