Hämeenlinnan Karateseuran toimintaa on tukemassa joukko yrityksiä ja yhteisöjä, joiden arvokas tuki omalta osaltaan mahdollistaa seuramme laadukkaan, monipuolisen ja menestyksekkään toiminnan.

Hämeenlinnan Karateseura kiittää kumppaneitaan saamastaan tuesta ja toivoo harrastajiensa perheineen huomioivan toimintamme tukijat hankintapäätöksiä tehdessä myös seuratoiminnan ulkopuolella.

Kumppanimme panostavat seuramme menestykseen,  tehdään myös me harrastajat ja perheet samoin omilla valinnoillamme kumppaneillemme.

Koulutuskuntayhtymä Tavastia

Koulutuskuntayhtymä Tavastia on mukana tukemassa etenkin nuorten urheilijoiden ja valmentajiemme kehitystä.

Monien mahdollisuuksien TAVASTIA. Ammatilliseen tutkintoon, ylioppilaaksi, harrastamaan, täydennyskoulutukseen... Katso lisää www.kktavastia.fi

Nippon Sport

Nippon Sport on Hämeenlinnan Karateseuran varustetoimittaja ja toimittaa seuramme kaikki karatepuvut, lajivarusteet sekä kilpailupalkinnot.
Lisäksi Nippon Sport on tukemassa seuramme valmentajien ja edustusurheilijoiden henkilökohtaisia varustehankintoja. Seuramme vapaasti käytettävällä alennuskoodilla HML-KS jokainen koodia käyttävä saa 10% alennuksen omista varustehankinnoistaan Nippon Sportin liikkeestä sekä verkkokaupasta.

Autosalpa Oy

Autosalpa Oy on mukana tukemassa seuramme monipuolista toimintaa alle kouluikäisistä eläkeläisiin. Autosalpa on mukana mahdollistamassa seuramme junioritoiminnan monipuolista ja laadukasta toimintaa erilaisten junioritapahtumien myötä.