Toiminta

Hämeenlinnan Karateseura Ry tarjoaa monipuolista ja laadukasta toimintaa kolmevuotiaista eläkeikäisiin aikuisiin sopivassa ryhmässä. Ikäryhmien lisäksi harjoitusryhmät jaetaan tasoryhmiin. Hämeenlinnan Karateseuran toimintaryhmät on  toteutettu siten, että valmennuksessa pystytään hyödyntämään mahdollisimman hyvin harrastajien fysiologiset herkkyyskaudet etenkin junioriryhmissä. Fysiologinen ja biologinen ikä voi syntymäajasta (esim. juuri vuodenvaihteen molemmin puolin) ja harrastajan ominaisuuksista johtuen poiketa niin paljon, että oikea ryhmä ei määräydy syntymäpäivän mukaan. Tästä syystä seuramme kaikille junioriryhmille on annettu nimet ja ilmoitettu ikähaarukat ovat ainoastaan suuntaa antavia. Valmentajat ja harrastaja / harrastajan vanhemmat sopivat tarvittaessa yhdessä ryhmän vaihtamisesta tai toisen ryhmän kokeilemisesta.

HKS ryhmät